Kerstbal toernooi 2022

Op zaterdag 17 december organiseren we het laatste toernooi van het jaar het kerstbal toernooi, we starten om 15:00 uur.

We zullen deze dag de wedstrijden loten het is dus niet bekend met wie je speelt en tegen wie je speelt, afhankelijk van het aantal aanmeldingen zal er in eerste instantie 30 minuten gespeeld worden, daarna worden de volgende wedstrijden geloot. (de spelers die dan nog niet gespeeld hebben krijgen natuurlijk voorrang).

Later op de dag zal er ook genoeg mogelijkheid zijn om zelf je groep te maken.

Gedurende deze dag zal er gezorgd worden voor wat eten (ook voor de kinderen word gezorgd), zoals eerder gecommuniceerd via de flyer op facebook zal er GEEN inschrijfgeld gevraagd worden maar zal er een fooienpot (voor alleen het eten) aanwezig zijn waar iedereen vrij is om wat in te gooien, de fooi kan natuurlijk ook gewoon gepind worden.

Je kunt jezelf, kinderen, vrienden en familie opgeven via de lijst die in de kantine hangt of je kunt mailen naar barcommissierozenhof@gmail.com opgave is mogelijk t/m woensdag 14 december geef dan ook even aan met hoeveel volwassenen en kinderen je komt zodat we hier met de inkoop rekening mee kunnen houden.

We hopen jullie allemaal te zien om het jaar sportief af te sluiten.

Reacties zijn gesloten.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑