Neder-Betuwe Cup 2022

Het is zover, schrijf je in voor het NBC tennistoernooi 2022!

Maandag 31 oktober a.s. start weer ons super sportieve en gezellige dorpen Neder- Betuwe Cup toernooi. Tot en met zondag 6 november wordt er op de tennisbanen van Ochten, Dodewaard en Kesteren gespeeld in de heren, dames en gemengd dubbel in de speelsterktes 5 t/m 9. Dus voor iedere categorie wat wils. De uitslagen tellen niet mee voor je ranking. De slotdag wordt dit jaar in Kesteren gehouden.

Er kan worden ingeschreven door alle 17+ tennissers uit de Neder-Betuwe en alle leden van de deelnemende clubs van de Kleimeppers, de Rozenhof en de Kersenplukkers. Ook mag een introducé die lid is van een tennisclub of met iemand van de andere verenigingen binnen de gemeente Neder-Betuwe worden ingeschreven. Het toernooi wordt ondersteund door Personal Touch Travel, Elaine Vieth uit Kesteren en De Veerstoep uit Ochten.

Schrijf je uiterlijk vóór 23 oktober in via deze link.

Reacties zijn gesloten.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑