Nieuws

Kerstbal toernooi 2022

Op zaterdag 17 december organiseren we het laatste toernooi van het jaar het kerstbal toernooi, we starten om 15:00 uur.

We zullen deze dag de wedstrijden loten het is dus niet bekend met wie je speelt en tegen wie je speelt, afhankelijk van het aantal aanmeldingen zal er in eerste instantie 30 minuten gespeeld worden, daarna worden de volgende wedstrijden geloot. (de spelers die dan nog niet gespeeld hebben krijgen natuurlijk voorrang).

Later op de dag zal er ook genoeg mogelijkheid zijn om zelf je groep te maken.

Gedurende deze dag zal er gezorgd worden voor wat eten (ook voor de kinderen word gezorgd), zoals eerder gecommuniceerd via de flyer op facebook zal er GEEN inschrijfgeld gevraagd worden maar zal er een fooienpot (voor alleen het eten) aanwezig zijn waar iedereen vrij is om wat in te gooien, de fooi kan natuurlijk ook gewoon gepind worden.

Je kunt jezelf, kinderen, vrienden en familie opgeven via de lijst die in de kantine hangt of je kunt mailen naar barcommissierozenhof@gmail.com opgave is mogelijk t/m woensdag 14 december geef dan ook even aan met hoeveel volwassenen en kinderen je komt zodat we hier met de inkoop rekening mee kunnen houden.

We hopen jullie allemaal te zien om het jaar sportief af te sluiten.

Neder-Betuwe Cup 2022

Het is zover, schrijf je in voor het NBC tennistoernooi 2022!

Maandag 31 oktober a.s. start weer ons super sportieve en gezellige dorpen Neder- Betuwe Cup toernooi. Tot en met zondag 6 november wordt er op de tennisbanen van Ochten, Dodewaard en Kesteren gespeeld in de heren, dames en gemengd dubbel in de speelsterktes 5 t/m 9. Dus voor iedere categorie wat wils. De uitslagen tellen niet mee voor je ranking. De slotdag wordt dit jaar in Kesteren gehouden.

Er kan worden ingeschreven door alle 17+ tennissers uit de Neder-Betuwe en alle leden van de deelnemende clubs van de Kleimeppers, de Rozenhof en de Kersenplukkers. Ook mag een introducé die lid is van een tennisclub of met iemand van de andere verenigingen binnen de gemeente Neder-Betuwe worden ingeschreven. Het toernooi wordt ondersteund door Personal Touch Travel, Elaine Vieth uit Kesteren en De Veerstoep uit Ochten.

Schrijf je uiterlijk vóór 23 oktober in via deze link.

Huis & Hypotheek Rozenhof Open 2022

Gister is het toernooi al van start gegaan maar vandaag staat de agenda weer vol gepland met wedstrijden. Het park ligt er dankzij de vrijwilligers weer prachtig bij. Het is een mooie dag en mocht u zin hebben om te komen kijken dan bent u van harte welkom🎾☀️

Nieuwe website

De website van Tennisclub de Rozenhof is aangepast en up to date gemaakt.

Kom regelmatig een bezoekje brengen op onze website zodat u van alles op de hoogte blijft.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑